top of page

A  S T Y L I S H  H O U S E

Staat uw huis te koop en wilt u het zo snel mogelijk verkopen? 

A Stylish House helpt u uw woning verkoopklaar te maken. De styling van een huis heeft enorme invloed op het beeld dat kijkers van uw huis hebben. Met al een aantal kleine aanpassingen spreekt uw huis al een veel grotere doelgroep aan. 

Momenteel staan er meer dan 265.000 huizen te koop in Nederland en sommige huizen staan al wel twee jaar of langer te koop. Met de ervaring op het gebied van huizen stylen en het verkoopklaar maken van woningen, is het geen uitzondering dat woningen die gerestyld zijn door A Stylish House, gemiddeld binnen drie maanden worden verkocht. 
 

 

         Een kleine investering die u binnen no-time terugverdiend!

 


 

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Interesse in de styling van uw huis voor de verkoop of omdat u wel weet wat mooi is, maar de juiste sfeer niet kunt pakken? A Stylish House kan dit voor u realiseren.

"

A  S T Y L I S H  H O U S E

Staat uw huis te koop en wilt u het zo snel mogelijk verkopen? 

A Stylish House helpt u uw woning verkoopklaar te maken. De styling van een huis heeft enorme invloed op het beeld dat kijkers van uw huis hebben. Met al een aantal kleine aanpassingen spreekt uw huis al een veel grotere doelgroep aan. 

Momenteel staan er zo'n 79.000 huizen te koop in Nederland en sommige huizen staan soms lange tijd te koop. Met de ervaring op het gebied van huizen stylen en het verkoopklaar maken van woningen, is het geen uitzondering dat woningen die gerestyld zijn door A Stylish House, gemiddeld binnen drie maanden worden verkocht. 
 

 

         Een kleine investering die u binnen no-time terugverdiend!

 


 

Een goede voorbereiding is het halve werk.
Interesse in de styling van uw huis voor de verkoop of omdat u wel weet wat mooi is, maar de juiste sfeer niet kunt creëren? A Stylish House kan dit voor u realiseren.

"

V E R K O O P S T Y L I N G

De manier waarop u uw woning succesvol kunt verkopen is de presentatie. Het verschil tussen wonen in uw 'thuis' en het verkopen van uw huis, is een zeer groot verschil. Een verkoopstyliste kijkt daarom door de ogen van een koper. De verkoopstyliste zorgt ervoor dat de pluspunten van uw woning worden geaccentueerd, creëert ruimte en zorgt voor een optimale en opgeruimde sfeer. Het is voor de verkoper vaak lastig zelf de minpunten van de woning te herkennen. 

De styliste zorgt ervoor dat de potentiele koper niet weg gaat na een bezichtiging met het gevoel, dat ze door een teveel aan meubels, accessoires en een persoonlijke smaak heen moet kijken. 

// U krijgt immers nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken!

Door verkoopstyling wordt voor een neutrale, rustige sfeer gezorgd die de potentiële koper prikkelt en wellicht aanzet tot het kopen van uw woning.

Indien u besluit met A Stylish House te gaan samenwerken beginnen we bij u thuis met een gratis intakegesprek waarbij wij samen de woning doorlopen en de mogelijkheden en verbeterpunten bespreken om uw woning verkoopklaar te maken en wat u eventueel zelf wilt doen, of wilt laten uitvoeren om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de verkoop. A Stylish House zal na het inventariseren van uw wensen een offerte uitbrengen.

F O T O G R A F I E

Na de restyling kunnen er professionele foto's gemaakt worden. Deze foto's kunnen door u of uw makelaar gebruikt worden om de presentatie van uw woning beter tot zijn recht te laten komen. Uiteraard kunnen deze foto's ook voor de verkoopbrochure en site worden gebruikt.

         Wij staan voor een hands-on aanpak

 

 

A Stylish House – is niet denken en rapporteren, maar doen!

Woningen zijn vaak 'gekleurd' door hun bezitters. Een potentiële koper moet zich echter in relatief korte tijd, een goed beeld kunnen vormen van de mogelijkheden van een woning via foto’s op internet of een brochure. Als 'neutrale' professional doorziet A Stylish House de gebruiksmogelijkheden en de knelpunten van een woning. A Stylish House kan u helpen om het beste uit uw woning naar voren te halen, door direct de handen uit de mouwen te steken via de zogenaamde hands-on aanpak. Met andere woorden: wij maken geen dure rapporten maar gaan direct aan de slag om uw woning verkoopklaar te maken.

Inmiddels werken wij samen met: 

Makelaardij De Parel in Amersfoort  //  T.  033 - 4669902     
Makelaardij Marga van Knapen in Amersfoort   //   T.  
033-4450555

Makelaardij Aart van den Bor in Hoevelaken  //  T.  033 - 253 4124

"
bottom of page