top of page

          Mocht bovenstaand

nou niet zijn wat u zoekt dan is A Stylish House in staat iedere andere wens voor u uit te voeren. Hierbij zijn wij vooral

gespecialiseerd in hout en industrieel metaal.

 

Aanvullende

informatie

"
/

Uiteraard wordt er bij ieder op maat gemaakt item met materialen van hoge kwaliteit gewerkt. Mocht u op zoek zijn naar een uitzonderlijk materiaal, neem dan gerust eens contact met ons op. A Stylish House heeft namelijk nauwe banden met leveranciers van metaal en hout. Ook voor parket, of pvc vloeren kennen wij de geschikte bedrijven. Uiteraard zijn wij hierdoor in staat materialen te leveren van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Mocht u aanvullende informatie wensen, laat dan uw gegevens achter via de contactknop hierboven.

B E  // U N I Q U E

Buitenkeuken & bijpassende tafels.

Het kan erg lastig zijn om uw buitenruimte net zo naar wens in te delen als uw interieur. Zelf zijn wij ook vaak tegen dit probleem aangelopen, daarom zijn wij zelf aan de slag gegaan. Deze ervaring delen wij nu graag met u! Zoekt u een buitenkeuken in een specifieke stijl? En trekt u, uw tuinmeubilair graag door in deze trend? Dan bent u bij A Stylish House aan het juiste adres. 
Wij maken allerlei zaken die op de juiste manier worden afgewerkt, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben. Alles is bij ons mogelijk. Zo leveren wij bijvoorbeeld alleen het onderstel voor een buitenkeuken, maar zijn wij ook in staat deze met passende kraan, werkblad of wandplanken af te leveren. Uiteraard geldt voor buitenmeubilair hetzelfde, indien u wenst gaan wij zelfs voor u op zoek naar de juiste kussens of accessoires.

            Wandplanken

 

Zelf zijn wij groot voorstander van items die makkelijk veranderbaar zijn, en meerdere functies vervullen. Op deze manier kunt u binnen een handomdraai aanpassingen maken binnen het interieur, zonder ingrijpende handelingen. Daarom is A Stylish House erg fan van wandplanken of andere vakkenkasten voor aan de muur. Het is alleen vaak lastig om deze items te vinden met de juiste afmetingen passend bij het bestaande interieur, daarom bieden wij diverse wandplanken en andere wanddecoratie aan op maat. Uiteraard geheel aan te passen naar wens, denk hierbij aan gepersonaliseerde kleuren en materialen. Ook voor de styling van uw handmade plank bent u aan het juiste adres bij ons.

HANDMADE//MEUBELS

bottom of page