top of page

STYLING / /

WORKSHOP

Uiteraard wordt er bij iedere workshop gezorgd voor een lekkere bite en een drankje. Wilt u nou helemaal uitpakken? Ga dan voor de mini high-tea! Vraag naar de precieze invulling hiervoor, tijdens een persoonlijk telefonisch informatiegesprek. Laat hiervoor uw gegevens achter via de contactknop hierboven.

Wij organiseren onze workshops o.a. voor grote groepen, bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten of een personeelsuitje. Maar natuurlijk ook voor een kleine groep. De prijzen variëren en beginnen bij €20 per persoon. Voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen kunt u gerust contact met ons opnemen. De workshop wordt gehouden in onze showroom in Amersfoort.

Mocht bovenstaand nou niet zijn wat u zoekt dan biedt A Stylish House nog diverse andere workshops aan, zoals:

Scandinavisch desgin sleutelbord // Ibiza style sieraden // Wooden tekstborden // Gepersonaliseerde huisnummers
 

Aanvullende

informatie

B E  // C R E A T I V E

Moodboard maken.

Nog steeds niet helemaal ontdekt wat nou precies uw eigen stijl is? Of altijd al rondgelopen met een nieuw interieur idee, maar vindt u in de winkel niet wat u zoekt? Het maken van een moodboard kan u hierbij helpen! Leg verschillende materialen, kleuren en vormen bij elkaar en ontwikkel uw persoonlijke stijl. A Stylish House biedt vanaf 2015 namelijk een korte cursus aan voor het maken van een eigen stijlbord. Ga aan de slag met de materialen, tijdschriften en andere items die wij aanbieden, en ga op een ontspannen maar vooral creatieve manier te werk. Uiteraard begeleidt de styliste van A Stylish House u bij dit proces.

            Groen design

 

Planten en bloemen in huis zijn niet alleen super 'on trend' op dit moment, maar ook nog eens een oplossing voor het toevoegen van kleur in uw interieur. Het schikken van een mooie bos, het maken van een krans of 'center piece' is alleen nog niet zo eenvoudig als het lijkt.
A Stylish House biedt hier de helpende hand. Van te voren bespreken we de wensen, gaat u voor een wild boeket, of bent u toch meer op zoek naar een krans in een bepaald thema? Alles is mogelijk! 

De workshop begint met een korte en bondige uitleg waarna u vervolgens zelf aan de slag gaat. Uiteraard worden alle materialen en beelden ter inspiratie verzorgd door de styliste.

bottom of page